Dripple feat. Combastos & Amalia – Piesă De Muzeu

Muzica underground românească apare de cele mai multe ori în cele mai neașteptate locații. Suntem cu toții la curent cu mișcările din marile orașe precum București, Iași sau Cluj-Napoca. Totodată, apar MC și producători în locuri în care lumea se așteaptă cel mai puțin. Unul dintre aceste exemple este Dripple, un tânăr MC, originar din orașul Petroșani.

Acesta face parte din casa de producții Exodus Sound, din care mai face parte Combastos, un alt tânăr MC și colaborator constant de-a lui Dripple. Recent, artistul a aniversat 2 ani de activitate, perioadă în care a lansat piese precum „De’Oscar” sau freestyle-uri precum „Atlfel„. Ultima sa creație a fost lansată în urmă cu câteva luni. Aceasta se numește „Piesă De Muzeu„, și este realizată în colaborare cu Combastos și Amalia. Întrebat despre aceasta piesă, Dripple a declarat:

Proiectul intitulat „Piesă De Muzeu” ilustrează muzica văzută prin ochii mei și a lui Combastos, așa cum a apărut în viața noastră. Amalia a intrat în acest proiect în urma căutărilor noastre pentru o voce feminină cât mai potrivită pentru refren. Combastos se cunoaște cu ea de mai mult timp și a fost foarte entuziasmată când a auzit că vrem să colaborăm cu ea. Piesa este extrasă de pe mixtape-ul personal care va apărea în cursul acestui an și se intitulează „La Exterior„.

Versurile piesei au fost realizate de Dripple și Combastos. Totodată, Dripple s-a ocupat și de mix-ul și masterizarea piesei. A avut un cuvânt de spus inclusiv la artwork, colaborând cu skeedZ. „Piesă De Muzeu” a fost produsă sub egida casei de producție Exodus Sound. Pentru mai multe noutati despre aceasta casa de productie, intrati pe pagina lor oficială.

Lasă un răspuns