Diamonds Are Forever confirmată la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017

Anul acesta, festivalul Rock’N’Iași împlinește 11 ani de existență. La fel ca în anul 2016, vor avea loc 3 ediții ale festivalului: „Winter Edition”, ce a avut deja loc în perioada 25-26 martie 2017, „Open Air” ce a avut loc în perioada 19-21 mai 2017  și „Indoor Edition” ce va avea loc în perioada 26-29 octombrie 2017. Singura ediție care ce nu a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Iași a fost „Open Air”. Aceasta s-a desfășurat pe Pârtia de Schi din zona Copou, Iași.

Ca în fiecare an, Rock’N’Iași revine în luna octombrie în Casa de Cultură a Studenților din Iași.  Comparativ cu edițiile anterioare, în acest an vor fi amplasate două scene, una în Sala Gaudeamus, unde se ținea festivalul în mod normal, iar cealaltă în Sala Dublin. În fiecare seară vor fi în medie 5-7 trupe. Până la ora actuală, s-au confirmat Destruction din GermaniaFallen Arise din Grecia și Godby din Republica Moldova. Ultima trupă confirmată în cadrul festivalului este Diamonds Are Forever din Cluj-Napoca. Este pentru prima dată când trupa clujeană va cânta în cadrul festivalului Rock’N’Iași.

Diamonds Are Forever este una dintre cele mai apreciate trupe din muzica underground românească. Abordând stilul metalcore, Aceasta s-a înființat la finalul anului 2011, două trupe locale contopindu-se într-un singur proiect, activ până-n zilele noastre. Primul lor material discografic a debutat în aceiași perioadă, la finalul anului 2011, acesta intitulându-se „Whom shall fear„. De atunci a mai lansat două materiale: EP-ul „Momaentum” în 2013 și albumul de studio „Melanism„, lansat în martie 2017. Și-a făcut apariția pe cele mai importante scene de profil din țară la festivaluri precum Metalhead Meeting, Rockstadt Extreme Fest, Bucovina Rock Castle sau Electric Castle. Playlist-ul trupei este foarte variat, are atât piese proprii precum „My Fragile Heart Will Feed The Darkness„, „Face Me” sau „I Am Unbreakable„, dar totodată se regăsesc și câteva cover-uri, cel mai notabil fiind „The Day Is My Enemy” de la The Prodigy.

Biletele și programul oficial urmează să fie anunțate în viitorul apropiat. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.