Destruction confirmată la Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2017

Anul acesta, festivalul Rock’N’Iași împlinește 11 ani de existență. La fel ca în anul 2016, vor avea loc 3 ediții ale festivalului: „Winter Edition”, ce a avut deja loc în perioada 25-26 martie 2017, „Open Air” ce a avut loc în perioada 19-21 mai 2017  și „Indoor Edition” ce va avea loc în perioada 27-29 octombrie 2017. Singura ediție care ce nu a avut loc la Casa de Cultură a Studenților din Iași a fost „Open Air”. Aceasta s-a desfasurat pe Pârtia de Schi din zona Copou, Iași.

Ca în fiecare an, Rock’N’Iași revine în luna octombrie în Casa de Cultură a Studenților din Iași. Până la ora actuală, s-a confirmat oficial primul cap de afiș al ediției: Destruction din Germania.

Destruction va canta pentru prima data in orasul Iasi. Trupa se intoarce in Romania dupa aproape un an. Ultimul lor concert a avut  loc in ianuarie 2017 in clubul Fabrica din Bucuresti. Este una dintre cele mai recunoscute nume din thrash metal-ul european, infiintandu-se in anul 1982. Initial, trupa se numea Knight of Demon, dar s-a schimbat dupa doar cateva saptamani. In cei 25 de ani de cariera, trupa a participat la cele mai importante festivaluri de profil din lume, precum Wacken, Brutal Assault sau Rock In Rio. Are pana la ora actuala 15 albume de studio, ultimul fiind „Thrash Anthems II”, lansat in august 2017. Este recunoscuta pentru piese precum „Thrash ‘Till Death”, „Carnivore”, „Under Attack”, sau „Bestial Invasion”.

Biletele si programul oficial urmeaza sa fie anuntate in viitorul apropiat. Pentru mai multe detalii, intrati pe pagina oficiala a evenimentului.