Depeche Mode revine în România în 2017

Vara anului 2017 va readuce în Romania trupa Depeche Mode. Aceasta revine după 4 ani, ultimul concert al trupei având loc în mai 2013, pe Arena Națională din București. Acest concert face parte din turneul „The Global Spirit Tour”, primul continent fiind Europa. Acest turneu european va începe pe data de 5 mai 2017, și se va termina pe data de 23 iulie 2017, ultimul concert având loc în Cluj-Napoca, fiind singurul concert din Romania din cadrul acestui turneu.

Turneul „The Global Spirit Tour” are ca scop promovarea viitorului album semnal Depeche Mode, care se va intitula „Spirit” și va fi lansat în primăvara anului 2017. Imediat după terminarea acestui turneu european, trupa îl va continua în America de Nord, respectiv America de Sud, datele viitoarelor concerte urmând să fie anunțate.

Depeche Mode este una dintre cele mai populare și influente trupe britanice de rock electronic din toate timpurile. Este una dintre cele mai longevive și de succes formații apărute în perioada New Wave și New Romantic, dar erau de fapt parte a scenei „futuriste” alături de Soft Cell,Gary Numan și The Human League. Multe din videoclipurile lor au fost difuzate în mod repetat pe MTV. Înființată în 1980 în Basildon, Marea Britanie, trupa a lansat 13 albume de studio, „Spirit” urmând să fie cel de-al paisprezecelea. Se estimează că până în 2006 Depeche Mode a vândut peste 73 de milioane de albume în întreaga lume și au avut patruzeci și patru de piese în UK Singles Chart. Dintre aceste piese putem aminti „Personal Jesus„, „Enjoy The Silence„, „Strangelove„, „Heaven„, „Policy Of Truth„, sau ceva mai recent, „Wrong„.

Concertul trupei Depeche Mode din Cluj-Napoca va avea loc pe data de 23 iulie 2017 pe Cluj Arena. Biletele vor fi puse în vânzare prin rețeaua Eventim din data de 21 octombrie 2016. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Depeche Mode revine în România în 2017

Lasă un răspuns