De ce n-am postat in zilele astea ?!!!

Pai, in primul rand salutare, pentru ca n-am mai scris din data de 5 august 2012, atunci cand v-am anuntat ca voi incepe sa scriu despre experienta mea din Cehia atunci cand ma voi intoare, cel mai sigur pe data de 15 august. Lucrurile insa nu au stat asa. Intr-adevar, m-am intors pe 13 august, dar, pana m-am odihnit, mi-am despachetat bagajul s-a facut 15. 

Eu, cu intentia sa-mi imbunatatesc blogul cat de cat, m-am gandit sa pun o bara de comentarii pentru utilizatorii facebook-ului. Am cautat pe net, am gasit un tutorial cum sa instalez aceasta bara, dar cu un insucces total. Am reusit performanta sa-mi stric HTML-ul blogului. Am bagat niste coduri eronate in locul altora, si-am reusit minunata performanta sa nu mai pot intra in 3 pagini din meniul blogului meu: postari, pagini, si comentarii. Cand vroiam sa editez o postare, sau sa intru intr-o postare noua, imi aparea o eroare de genul „Page not found !!!”
Paginile ce nu le puteam accesa sunt in partea stanga, subliniata cu rosu   

Dupa ce-am facut prostia asta, m-am apucat sa caut pe google tot felul de solutii pentru problema pe care am avut-o. Si bineinteles, cum nu sunt un tip rabdator, m-am enervat, imi venea sa-mi dau un pumn in gura, ma criticam etc.
Asta pana azi, cand mi-a picat fisa: HTML-ul dinainte de a face aceste prostii era salvat pe desktop-ul calculatorului meu. De fiecare data cand vrei sa-ti editezi ceva in Blogger, e recomandat sa-ti salvezi HTML-ul inainte. Nu degeaba e creata optiunea aceasta.
Iar acum, dragi hoinari printre litere, puteti lasa comentarii mult mai usor, cu ajutorul barei de comentarii pentru facebook, care se afla chiar deasupra barei normale pentru comentarii.
 Scuzati-ma pentru prostia mea, si promit ca experienta din Cehia va aparea cat mai curand pe acest blog.

Hoinareala placuta !!!

Lasă un răspuns