Dacia Records se extinde

Una dintre cele mai active case de producții din underground-ul românesc este Dacia Records. Aceasta are constant producții muzicale lansate, cele mai cunoscute lansari fiind cele ale lui Cazacov, ce a lansat în anul 2017 piesele „Realitate„, respectiv „Eșecul„. Pe lângă acesta, s-a mai făcut remarcat MC-ul  numit Mereu, ce a lansat piesa „Rondo„, în tot acest timp, Omu Franț ocupându-se de partea instrumentală.

La fel ca orice echipă, aceasta se dezvoltă în timp, cei de la Dacia Records anunțând în mod oficial că vor să se extindă alături de noi colaboratori, eventual pe subgenuri ale rap-ului ce nu au fost încă exploatate. Momentan, Dacia Records e formată din 6 oameni: Cazacov, Omu Franț, Mereu, Addie, Dice și Siberia. Aceștia sunt deschiși la orice colaborare cu oricine este pasionat și dornic să ajute la construirea unui brand ce începe să fie din ce în ce mai auzit în rap-ul underground românesc. Până la ora actuală, putem aminti colaborări cu artiști precum Dudyan sau Hoffy.

Printre cei mai noi membri ai casei de producție Dacia Records îl putem reaminti pe Adrian Chivu, aflat sub numele de scena ADDIE. Cazacov și Omu Franț susțin că ADDIE este unul dintre cei mai tineri și promițători producători muzicali dornici să ajute ridicarea brand-ului „Dacia Records”.

https://www.youtube.com/watch?v=t9swm_IQerY

Partea de grafică va fi pe viitor asigurată de Dice. Acesta se ocupa de artwork-uri, realizând în prezent materiale pentru Cazacov, fiind recomandat acestora chiar de Macanache. Ultimul MC ce s-a alăturat casei de producție este Siberia. Acesta activează de 5 ani, și este fără doar și poate cel mai experimentat MC al casei de producție Dacia Records, împărțind aceiași scenă cu artiști precum Dragonu’, Sișu Tudor sau Stres. Acesta va fi producător pentru Dacia Records.

Pentru a afla mai multe detalii, puteți accesa pagina de Facebook sau canalul de YouTube a casei de producție Dacia Records.

https://www.youtube.com/watch?v=iBiXvoDh9iU

One thought on “Dacia Records se extinde

Lasă un răspuns