Cong Rats – All heil splinter (cu C.o.D)

Epoch este un MC băcăuan cunoscut pentru afilierea sa cu trupa SECNA. Pe lângă acest proiect, artistul mai face parte din marea familie underground numita „Spirala Rap„, în trecut având colaborări cu C.o.D, lansând piese precum „Golgota” sau „Temporar„.

Ultima colaborare de acest gen este în forma piesei „All heil splinter„. Aceasta este prima piesă a proiectului Cong Rats, din care face parte Epoch, Ra’ și Ion, fiind cu toții afiliați „Spiralei Rap”. Epoch nu a oferit prea multe detalii legate de acest proiect deoarece este proaspăt înființat. În schimb, băieții de la Cong Rats au de gând să lanseze un întreg album, „All heil splinter” fiind prima piesă oficiala.

Versurile și interpretarea au fost asigurate de Epoch, C.o.D și Ra’, de mix și master ocupându-se Ion. Beat-ul folosit a fost „Aspect”. Epoch, Ra’ și C.o.D au fost prezenți și pe cea de-a doua compilație oficială a Spiralei Rap ce a fost lansată la începutul lunii iunie 2016. Pentru mai multe detalii, puteți citi recenzia oficială a albumului.

Lasă un răspuns