Confesiuni Unanime: Despre anul 2014

https://youtube.googleapis.com/v/DcHKOC64KnE&source=uds

Salutare, dragi hoinari. A mai trecut un an, și-au avut loc o tonă de evenimente, unele mai bune, altele mai puțin bune. Ideea de bază este că „au avut loc”. 

Am învățat multe lucruri. Am învățat în primul rând că unele prietenii nu durează mult, sunt al naibii de efemere, iar oamenii sunt proști de multe ori, se oftică la glume minuscule, chiar dacă le-au mai auzit în trecut. Faci o tonă de glume, dar într-un moment nepotrivit, dacă faci gluma respectivă, se oftică rău de tot pe tine și dau drumul la un baraj plin de căcat asupra propriei tale persoane. Eu nu încerc să închid acest baraj. Serios acuma, de ce aș avea nevoie de un baraj plin de căcat, când pot avea o pajiște înflorită?!
Am învățat că depresia îți poate controla într-adevăr deciziile, și puterea de lucru. Am fost depresiv, am fost al naibii de depresiv în ultimul an, dar, totul s-a schimbat exact când nu mă așteptam. Depresiile mele au murit, sunt moarte, și rămân așa, și-mi place la nebunie că sunt al naibii de sigur când afirm acest lucru. Nu știu unde aș fi ajuns dacă nu se întâmpla să mă auto-invit într-un loc potrivit, într-un moment potrivit. Nici acuma nu-mi vine să cred că mi-am înmormântat depresiile, fără să plâng sau să jelesc mai tare decât atunci când le aveam.
În anul 2014, am descoperit niște oameni al naibii de faini. Nu regret deloc că i-am cunoscut, și mă mai întâlnesc cu ei, ocazional. E fain sentimentul să te întâlnești cu anumite persoane și să ai ce povesti, și să stai la un pahar de vorbă.
Am descoperit în acest an că trebuie să-ți descoperi pasiunile, și să le duci la extrem, și să nu te uiți înapoi. Așa am făcut cu „părerile la rece”, iar acum scriu pe „Eragon Vibes” aceste „păreri”. Mai scriu și articole legate de muzică, puteți să intrați acolo să-mi vedeți activitatea.
În 2014, am dat mai multe block-uri pe facebook ca niciodată, iar în 2015 sper sa nu mai ajung la acesta „performanță”. Dar, presimt că-mi voi depăși vechea „performanță”, și voi da și mai multe.
Cam atât despre 2014. Vreau sa intru în mod oficial în 2015, iar blogul acesta, tocmai a început. 
Hoinăreală plăcută!

Lasă un răspuns