Concerte Trooper în zona Moldovei

În perioada 1-2 aprilie 2022, Trooper va susține 2 concerte în zona regională a Moldovei. Primul concert va avea loc vineri, 1 aprilie 2022 în Underground Pub din Iași. În acest oraș, trupa se întoarce după mai bine de 2 ani, ultimul eveniment având loc pe 11 octombrie 2019. Al doilea va avea loc pe 2 aprilie 2022, în Art Rock Cafe din Suceava. Diferența dintre cele 2 evenimente este că în Suceava deja va fi un concert sold-out.

Trooper este fără doar și poate una dintre cele mai recunoscute nume din metal-ul autohton. Totodată este și una dintre cele mai controversate, în mare parte datorită solistului Alin Dincă, un militant constant în ultimii ani împotriva tuturor abuzurilor din viața socială și politică a țării. Lăsând acest aspect la o parte, Trooper s-a impus în muzica autohtona încă din anul 1995, fiind adesea poreclită ca fiind „Un Iris mai mic„. În cei 27 de ani de carieră, trupa a lansat 11 albume de studio, ultimul fiind „Poemele Moldovei„, lansat în anul 2018. La un moment dat, Trooper a avut inclusiv o serie de concerte intitulată „An Iron Tribute”, dedicata trupei Iron Maiden, după care și-a format stilul muzical în mare parte. În aceste concerte tribut, s-au putut auzi piese precum „2 Minutes to Midnight„, „Aces High”, „The Trooper” sau „Fear of the dark„. Trooper a rămas recunoscută pentru piese precum „Amintiri„, „Două roți” sau „Tari ca munții„, ultima menționată fiind fără doar și poate piesa sinonimă cu numele trupei.

Ambele evenimente vor începe după ora 20:00. Cel din Suceava este sold-out, în timp ce la concertul din Iași încă se găsesc bilete. Acestea sunt disponibile pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 70 de lei.

Pentru mai multe detalii legate de concertul din Suceava, accesați pagina oficială a evenimentului. Același lucru este valabil și pentru evenimentul din Iași, unde sunt constant postate informații sau modificări ce țin de acest concert.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *