Concerte The Schnitzels în zona Moldovei – Lansare album „Phantasmagore”

În perioada 17-18 noiembrie 2023, trupa The Schnitzels va susține două concerte în zona regională a Moldovei. Pe 17 noiembrie va cânta în clubul Rocknrolla din Iasi, iar pe 18 noiembrie în Daily Pub din Galați, în cadrul festivalului S’Live Rock. Aceste concerte fac parte din turneul de promovare al albumului „Phantasmagore”, primul material discografic al formației.

The Schnitzels se autocaracterizează ca fiind un duo de gastro-punk și rock’n’roll format din Narcis Axinte la chitară și voce, respectiv Mr. Jurjak la tobe. Trupa s-a format în vara anului 2021, susținând concerte în deschiderea unor trupe precum Coma în clubul Expirat din București, Oigăn și Nord-Vestul în clubul Form Space din Cluj-Napoca sau Luna Amară în club Quantic din București. În 2022, a cântat la festivalurile Femei Pe Mătăsari, Rocanotherworld, Southside Biker Fest, Danube Rock Galați și Summer Well, terminând anul cu un concert propriu în clubul Control din București. Tot în anul 2022, The Schnitzels a lansat single-urile “Frica” și “Minte Bolnavă”, care s-au bucurat de succes atât pe platformele de streaming cât și pe posturile de radio Rock Fm și Radio Guerrilla, unde au avut și două apariții live. În anul 2023, The Schnitzels a plecat în primul turneu care a început în Club Expirat și a continuat în club Flex din Arad, Manufactura din Timișoara, J’ai Bistrot din Târgu Mureș, Artcor Center din Chișinău, respectiv clubul Rocknrolla din Iași. The Schnitzels a apărut inclusiv în cadrul emisiunii ApropoTV cu Andi Moisescu. Vara anului 2023 aduce formația în cadrul unor festivaluri naționale precum Southside Biker Fest din Slatina sau Custom Biker Fest din Reșița.

Evenimentul din Galați va avea intrarea liberă. Pentru cel din clubul Rocknrolla din Iași, accesul va fi de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a trupei.

Lasă un răspuns