Concerte Robin And The Backstabbers în zona regională a Moldovei

În perioada 29 februarie – 2 martie 2024, Robin And The Backstabbers va susține 3 concerte în zona regională a Moldovei. Primul va avea loc pe 29 februarie în Legend Pub din Iași. Vor urma apoi cele din Art Rock Cafe din Suceava pe 1 martie, respectiv Berăria Valhalla din Bacău pe 2 martie.

Robin and the Backstabbers este una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din România ultimilor ani. Formația a devenit cunoscută publicului larg odată cu lansarea albumului „Bacovia Overdrive vol. 1„, un material ce conține piese cunoscute precum „Spnzrtr„, „Vânătoarea Regală” sau „Soare cu dinți„. Cu 8 single-uri #1 la Radio Guerrilla și City FM, albumul de debut Bacovia Overdrive, vol. I: Stalingrad a fost printre cele mai bine vândute albume în prima lună de la lansare (topurile Cărturești și iTunes România). Câștigând distincțiile „Cel mai bun rock alternativ” și „Artistul anului” la Gala On Air Music Awards 2013, trupa și-a continuat activitatea live prin turnee de cluburi și festivaluri de tip open air. A urmat apoi „Bacovia Overdrive vol. II: Arhanghel’sk”, care, la fel, a devenit în scurt timp apreciat de public, piese precum „Scafandru”, „Imperatrix” sau „Minciună mai mare nu am” fiind aclamate de public la fiecare concert semnat Robin and the Backstabbers. Discografia completă a trupei cuprinde 3 albume de studio, ultimul fiind „Bacovia Overdrive vol. III: Vladivostok”. Și-a făcut prezența pe cele mai importante scene muzicale ale țării precum Electric Castle, Bucovina Rock Castle sau B’Estfest. Este recunoscută și va fi mereu asociată pentru piese precum „Sat după sat„, „SPNZRTR„, „Soare cu dinți” sau „Regele verii„.

Robin and The Backstabbers a mai cântat în urmă cu aproape 4 luni în aceleași orașe, chiar și în aceleași locații. Pe 2 noiembrie 2023 a cântat în Legend Pub din Iași, pe 3 noiembrie 2023 în Berăria Valhalla din Bacău, iar pe 4 noiembrie 2023 în Art Rock Cafe din Suceava. Biletele pentru următoarele concerte se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro, acestea pornind de la 75 de lei. Pentru mai multe detalii legate de aceste evenimente, intrați pe pagina oficială a trupei Robin And The Backstabbers.

Lasă un răspuns