Concerte El Nino în zona regională a Moldovei

În perioada 24-25 noiembrie 2023, El Nino va susține două concerte în zona regionala a Moldovei. Primul va avea loc pe 24 noiembrie în Art Rock Cafe din Suceava. Al doilea va fi pe 25 noiembrie și va avea loc în Underground Pub din Iași. La ambele evenimente vor fi invitați Irma și DJ GAGA la platane.

El Nino este unul dintre cei mai recunoscuți artiști din rap-ul românesc. A început să activeze ca artist din anul 2004, un an mai târziu lansând primul său album, „Texte De Sub Sud”. Acesta nu s-a oprit, continuând să lanseze albume. Până la ora actuală, discografia sa numără 15 albume de studio, plus alte albume sau materiale discografice de tip single sau compilații pe care își face simțită prezența în cel puțin o piesă. Cel mai recent album de studio se numește “Lucky Luchiano” și a fost lansat pe 17 februarie 2023. A adunat concerte în majoritatea orașelor țării, ajungând inclusiv să cânte în cadrul unor festivaluri ca Untold, Insula sau Vest Fest. Este recunoscut pentru piese precum „Alin Bahaos„, „Te Simt„, „30 de grame„,  „Onoare înainte de toate” sau „Bucatti„.

Pentru evenimentul din Iași, accesul va începe după ora 19:00. Ambele concerte vor începe după ora 21:00. Biletele se găsesc pe rețeaua EventBook.ro la prețul de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a artistului.

Lasă un răspuns