Concerte Cedry2k în zona Moldovei – Lansare album “Vremuri Ciudate”

În perioada 30 septembrie – 1 octombrie 2022, Cedry2k va susține două concerte în zona regională a Moldovei. Locațiile avizate sunt Underground Pub din Iași, respectiv Art Rock Cafe din Suceava. Aceste evenimente fac parte din turneul de lansare al noului album al artistului intitulat “Vremuri Ciudate”. Toate concertele din acest turneu îl vor avea ca invitat pe Pietonu’, prezent de o vreme în concertele semnate de Cedry2k.

Cedry2k, sau Stelian Crăciun pe numele lui real, este unul dintre cei mai cunoscuți artiști rap din underground-ul românesc. Acesta, a colaborat de-a lungul timpului cu trupe precum C.T.C sau Haarp Cord, lansând (cu ajutorul acestora, în mare parte) 7 materiale discografice până în anul 2012. Acestea sunt: „Alchimia veninului„(2007), „Poezie balistică” (2009), „Cuvinetecevindecă” (2010), „Colaborări vol.1„(2011), „Clipa schimbării” „Identitate„ și „Colaborări vol. 2”, toate lansate în 2012. Cedry2k a revenit în 2014 cu albumul „Sfinții Închisorilor„, un material discografic ce avea să devina unul dintre cele mai apreciate ale artistului. Din 2014, a mai lansat două albume solo: „România Furată” în 2015, respectiv „Școala Veche” în anul 2018. În 2019, și-a mai făcut prezența și pe compilația numită „Colaborări vol. 3”, ce cuprinde piese cu alți MC precum Sișu Tudor, Kazi Ploae, Dragonu’ AKA 47 sau Stres. Ultimul album se numește “Vremuri Ciudate” și se află în plin turneu de promovare. De altfel, producțiile artistului lansate în ultima perioada precum „T-Rex„, „Patul lui Procust„, „Fapte” sau „Vremuri ciudate„ se regăsesc pe acest album.

Turneul “Vremuri Ciudate” a debutat pe 17 septembrie 2022, la Roma. Albumul în sine, a fost lansat oficial pe 24 septembrie 2022 în Grădina Urbană Herăstrău din București. Este o producție independentă, acesta conține 16 piese, marea lor majoritatea fiind deja cunoscute de publicul larg, fiind lansate periodic pe artist.

Concertul din Iași va începe undeva după ora 19:00, iar în Suceava, după ora 20:00. Biletele se găsesc în continuare în rețeaua IaBilet.ro. Pentru cel din Iași, biletele vor fi 60 de lei, iar în Suceava vor fi 50 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a lui Cedry2k.

Leave a Reply