Concert Zombie Attack & Knifeman & Warningfog în Spot Bar, Piatra Neamț

Marți, 3 decembrie 2019, Spot Bar din Piatra Neamț, vă invită la o seară plina de metal. Trupele invitate sunt Zombie Attack, Knifeman și Warningfog. Toate sunt trupe originare din Ucraina și au împreuna un turneu intitulat „Prosfora Tour”. Acesta are mai multe orașe avizate din țări precum Bulgaria, Serbia sau România. Va fi pentru prima dată când trupele se vor afla în Piatra Neamț.

Zombie Attack este o trupa de thrash metal din Kiev, Ucraina. A fost înființată în anul 2010, lansând de atunci două albume de studio, ultimul fiind „Bounded By Beer”, lansat în anul 2019. Majoritatea concertelor au fost în cluburi, cu trupe precum Damage Case, Warningfog sau Knifeman. Totuși, trupa și-a făcut prezența inclusiv în cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest 2017 de la Râșnov. Este recunoscută pentru piese precum „Slave Door„, „Bounded By Beer” sau „Shut Up And Die!„.

Knifeman este o trupă de hardcore metal/punk formată în Kharkov, Ucraina. Numele vine de la piesa cu același nume de la The Bronx, o trupă americană de punk. Membrii trupei au fost puternic influentați de trupe precum Black Breath, Enabler, Greenery, Converge, Oathbreaker sau Coliseum. A lansat până-n prezent 4 materiale discografice, ultimul fiind „Мой мир” („Lumea mea”) lansat în august 2019. Este recunoscută pentru piese precum „Уже мертв” („Deja mort„), „Ozmein” sau „Мой мир” („Lumea mea„).

https://www.youtube.com/watch?v=WVrsOf2yE0g

Warningfog este o trupă de grindcore. A fost înființată în anul 2016, fiind originară din Kiev, Ucraina. Majoritatea concertelor le-a avut pe plan local, asta până la finalul anului 2019, atunci când a pornit în turneul „Prosfora Tour”, alături de trupele Zombie Attack și Knifeman. A lansat până la ora actuală două materiale de studio: EP-ul „Fog Warning” lansat în 2016, respectiv „True, False And Random”, lansat în 2018. Este recunoscută pentru piese precum „Old Testament„, „Food Of Gods” sau „Fog Warning„.

Evenimentul din Spot Bar va începe undeva după ora 19:00. Intrarea va fi de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns