Concert We Singing Colors & Rubik’s Cube în Faber, Timișoara

Miercuri, 14 octombrie 2020, We Singing Colors va cânta în premiera în Faber din Timișoara. Conform descrierii oficiale, “Faber este o clădire pe Bega, ce face parte de ceva timp din povestea Timișoarei; o clădire ce a aparținut Fabricilor Unite de Ulei și Săpun din 1844, apoi Fabricii Lumina în 1948, iar în istoria recentă, Fabricii Azur; o clădire ce aparține centrului cultural cu același nume, în care membrii se investesc cu multă energie și cu convingerea că ceea ce facem este relevant la scara orașului!“. În cadrul acestui eveniment, va fi invitată trupa timișoarenă Rubik’s Cube.

We Singing Colors este o trupă de indie pop, ce a apărut în peisajul muzical în 2011. Prima piesă cunoscută a acestora  a fost “Good Days, Bad Days“, lansată în decembrie 2012. Aceasta se regăsește inclusiv pe primul album, lansat în anul din 2014 și intitulat “Made of wool, made of Heavy Metal”. Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova. Și-a făcut prezența pe cele mai importante scene autohtone, în cadrul unor festivaluri precum Rocanotherworld, Padina Fest sau Blaj aLive.

Cel de-al doilea album al trupei, “Lone Learner”, a fost lansat în 2018, piesele “Hunger“, “Bridal Hands“, “Destiny“, “Out of the city” și “Get up slowly” având parte și de videoclip. Melodia “All the people” a fost “Pick of the week” pe Balcony TV, iar “Wrong Side” a avut parte de un live session pentru platforma “Diud, where’s my tune?”.

Rubik’s Cube este o trupa formată acum mai bine de zece ani, în jurul culturii pop-rock. Aceasta se reunește după o lungă pauză, în care membrii trupei s-au concentrat pe diferite proiecte muzicale. Artiști cunoscuți din scena pop/rock/indie, au propus de-a lungul anilor de pauză, reunirea trupei. Pe 14 octombrie, piese ca “Mildred Charm” și altele, unele noi, încă nepublicate, vor vedea lumina zilei. Trupa reunește foști membri, Alex, Gabi, Alex și Chris, noul bassist, și aduce groove-uri psihedelice cu influențe pop-rock și progressive. Până la ora actuală, trupa are doar un material discografic, sub forma EP-ului “Everything’s A Race”, lansat în anul 2013.

Evenimentul din Faber va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc de vânzare pe rețeaua Eventbook. Acestea sunt reduse până pe data de 1 octombrie și sunt disponibile la prețul de 20 de lei. Dupa această dată, biletele vor fi 30 de lei.  Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply