Concert We Singing Colors în Cafeneaua Gist din Iași

Vineri, 17 iunie 2022, Cafeneaua Gist din Iași vă invită la concertul trupei We Singing Colors. Pentru formație, este al doilea concert din Iași pe acest an, primul având loc pe 25 martie 2022, în barul The Trumpets. Nu este primul eveniment din Cafeneaua Gist semnat We Singing Colors. Trupa se reîntoarce după aproape 1 an, ultima dată cântând în această locație pe 4 iulie 2021.

We Singing Colors este o trupă de indie pop, ce a apărut în peisajul muzical în 2011. Prima piesă cunoscută a acestora  a fost „Good Days, Bad Days„, lansată în decembrie 2012. Aceasta se regăsește inclusiv pe primul album, lansat în anul din 2014 și intitulat „Made of wool, made of Heavy Metal”. Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova. Și-a făcut prezența pe cele mai importante scene autohtone, în cadrul unor festivaluri precum Rocanotherworld, Padina Fest sau Blaj aLive.

Cel de-al doilea album al trupei, „Lone Learner”, a fost lansat în 2018, piesele „Hunger„, „Bridal Hands„, „Destiny„, „Out of the city” și „Get up slowly” având parte și de videoclip. Melodia „All the people” a fost „Pick of the week” pe Balcony TV, iar „Wrong Side” a avut parte de un live session pentru platforma „Diud, where’s my tune?”.

Evenimentul din Cafeneaua Gist va începe undeva după ora 20:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețuri începând de la 16,07 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns