Concert We Are Numbers & Why Cat, Why?! & Serpent Stream în Underground Club din Iași

Sâmbătă, 7 decembrie 2019, Underground Club din Iași vă invită la o seară plină cu concerte metal. Trupele invitate sunt We Are Numbers, Why Cat, Why?! și Serpent Stream. Va fi pentru prima dată când toate aceste trupe vor cânta în aceiași seară. De altfel, We Are Numbers se întoarce în Iași după un an. Ultimul concert din Iași pentru trupă a avut loc pe data de 27 octombrie 2018, în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2018. Why Cat, Why?! de asemenea, se întoarce. Trupa în sine este formată din membrii fostei trupe Twist Of Fate, repertoriul, de asemenea, fiind cumva similar. Ultimul concert înainte de schimbarea denumirii trupei (sub denumirea Twist Of Fate), l-a avut pe 16 noiembrie 2018 în barul The Gate din Iași. Serpent Stream, fiind originară din Iasi, a cântat mai des comparativ cu celelalte două trupe. Ultimul concert semnat Serpent Stream ce a avut loc în Iași a fost pe data de 7 aprilie 2019, în barul The Gate din Iași. Trupa în sine nu a mai avut un concert din vara acestui an, atunci când a participat în cadrul concursului organizat în cadrul festivalului Rockstadt Extreme Fest.

We Are Numbers (scris în mod normal W3 4R3 NUM83R5) este o trupă de metalcore din Brașov. Este totodată una dintre cele mai recunoscute nume din acest gen muzical de la noi din țară. După cum spune chiar descrierea oficială, formația reprezinta într-un fel continuarea defunctului proiect Deliver The God prin prisma faptului că în trupă sunt 3 foști membri în persoanele lui Alinesku, Cripi și Silviu, care au continuat cu o abordare muzicală mult mai melodică, stilul fiind un melodic metalcore, cu riff-uri groovy și cu breakdown-uri catchy completate de FX samples. Trupa a susținut peste 15 concerte de club și la festivaluri cunoscute precum Rockstadt Extreme Fest, Măgura Wave Festival sau Maris Fest, împreună cu formații cunoscute din scena metal românească dar și internațională. Cel mai memorabil nume internațional la care a avut onoarea să cânte în deschidere a fost Carnifex. Are doar un material discografic lansat în aprilie 2018 intitulat „NUM83R5″. Este recunoscută pentru piesa precum „A New Dawn„, „Ghosts” sau „Nothing„.

Why Cat, Why?! este o trupă definită recent într-o formă finală. Este formată din membrii mai multor trupe, cea mai recenta fiind Twist Of Fate. Are ca stil muzical genul metalcore/melodic death metal. A fost înființată în orașul București, de altfel, membrii trupei cântând pe scene din cluburi bucureștene precum Fabrica sau Quantic. Aceștia au, de altfel, experiențe muzicale vaste, susținând concerte și în alte orașe în compania unor trupe precum E-an-na, EvergreeD, Breathelast, Era Divina, Stanker sau For The Wicked. Până la ora actuală, Why Cat, Why?! are piese precum „If you like it or not„, „Redemption” sau „Find a way„.

Serpent Stream este o trupă de nu metal/metalcore din Iași, înființată în decembrie 2015. Conform propriei lor descrieri, numele trupei vine din alăturarea cuvintelor „Serpent”, care reprezintă în principiu un simbol malefic, un simbol al răului, al ispitei, al pericolului, membrii trupei fiind de părere că în societatea contemporană, simbolul domină asupra sufletului omenesc, și „Stream”, ce are ca scop reliefarea aspectelor negative ale societății redate prin cuvintele și metaforele membrilor. Majoritatea concertelor semnate Serpent Stream au fost pe plan local, dar trebuie menționat faptul că trupa a participat în trecut la diverse competiții între trupe precum Wacken: Metal Battle Romania și GBOB România. Și-a făcut prezența inclusiv pe scena festivalulul Rock’N’Iași „Indoor Edition”, atât în anul 2017 cât și în anul 2018. cântând în aceiași zi cu trupe precum Magen sau Bucovina. Până la ora actuală, Serpent Stream are piese precum „When I’m Gone„, „S.T.F.U„, „Get Out” sau „Tired„.

Evenimentul din Underground Club va începe undeva după ora 20:00. Biletele se găsesc la intrare la prețul de 25 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns