Concert Vodka Juniors & B.P.C la Casa De Cultură A Studenților, Iași

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2018, trupa Vodka Juniors va susține un concert pe scena fostului Dublin Pub, actualmente o parte din Casa De Cultură A Studenților din Iași. Trupa se întoarce după 3 ani în orașul Iași, ultimul lor concert având loc pe 5 Martie 2015 la Teatrul FiX din Iași. În deschiderea evenimentului, va cânta trupa locală B.P.C. .

Vodka Juniors este o trupă punk originară din Atena, Grecia. A fost înființată în anul 2000, în același an când a lansat primul demo intitulat „No Drinks for You„. Până la ora actuală, are 5 albume de studio, ultimul fiind „Warrior Anthems„, aflându-se la ora actuală într-un plin turneu de promovare prin România. Cel mai cunoscut album semnat Vodka Juniors este „Dark Poetry” și a fost lansat în anul 2008. Este recunoscut datorită combinării a diferite stiluri precum dub, muzică acustică, surf și rock. Trupa este recunoscută pentru piese precum „Rise Up„, „Al We Need Is Some Gasoline„, „King Of The Street„, sau „Whiskey and the rain„, fără doar și poate cea mai cunoscută piesă semnată Vodka Juniors.

Înainte de toate, B.P.C este un acronim pentru „Bem Pe Caiet”. Este o trupă de rock alternativ, cu influențe din punk, funk, ska sau reggae. Membrii trupei sunt originari din Huși, respectiv Iași, aceasta formându-se în decembrie 2015. Nu are multe apariții până la ora actuală, dar cele mai notabile au fost din cadrul festivalurilor Rock’N’Iași „Open Air” 2016 și Open Camp Vaslui 2016. În toamna anului 2016, trupa a participat la semifinala concursului GBOB din Suceava, obținând locul 3 în urma acestuia. Până la ora actuală are doar o piesă oficială intitulată „Limba„, ce a fost lansată pe 7 Martie 2018. O alta piesă, disponibilă doar pe SoundCloud, se numește „Zburători„. În rest, piesele trupei momentan se pot auzi doar live, „Circul” fiind una dintre ele.

Accesul în Casa De Cultură A Studenților va începe după ora 20:00. Intrarea este de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns