Concert Vița De Vie în Underground Pub, Iași – Lansare album „Lacrimă și fier”

Vineri, 17 mai 2024, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei Vița De Vie. Aceasta se întoarce în orașul Iași după aproape un an de la ultimul concert și vreo 5 de când a fost ultima dată în Underground Pub. Ultimul concert a fost în cadrul festivalului Hangariada din anul 2023, iar în Underground Pub a fost ultima dată prin anul 2019, atunci când a sărbătorit 20 de ani de la lansarea albumului „Fenomental”. Evenimentul din 17 mai 2024 are ca scop lansarea celui mai nou album al trupei intitulat „Lacrimă și fier”.

Conform descrierii oficiale:

Albumul „Lacrimă și fier” este un nucleu de 4 piese – „Fluturi”, „Nimeni, nimic”, „Între valuri” și „Lacrimă și fier”, care sunt ADN-ul acestui album.
Putea la fel de bine să conțină doar aceste 4 piese. Am vrut, însă, să îi diluam puțin mesajul, care riscă sa fie prea profund și prea apăsător.
Sunt piese scrise cu sânge și am vrut în egală măsură să scăpăm de ele de pe sufletul nostru, dar să lăsăm și o portiță pe unde să intre puțin soare. Astfel, am adăugat „On and on”, „Becule” și „Sambala.”

Vița de Vie este una dintre primele trupe de rock alternativ din România post decembristă. Înființată în București în 1996, a devenit un nume notoriu în muzica românească. A lansat în cei 28 de ani de carieră 11 materiale discografice, ultimul fiind albumul „Lacrimă și fier”, aflat în plin turneu de promovare. Este nelipsită de pe marile scene de profil ale țării, participând în trecut la festivaluri precum Bucovina Rock Castle, B’estfest sau Electric Castle. A ajuns, este și va rămâne cunoscută publicului larg prin melodii precum „Îmi pasă„, „Basul și cu toba mare„, „Azi„, „Sunetul mai tare„, „Pierdut„, „Varză” sau „Praf de stele„.

Accesul în Underground Pub din Iași va începe după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 140 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns