Concert Vita de Vie in The Stage – Bacau

Cunoscuta formatie rock, Vita de Vie, va sustine vineri, 11 aprilie 2014, un concert in cunoscutul club „The Stage” din Bacau. Ultima data cand acestia au fost pe meleaguri bacauane a fost acum un an, atunci cand au sustinut un concert in Pub S4 din Bacau.

Acest concert face parte din turneul intitulat „Fenomental Tour”. Acesta cuprinde 30 de orase, si a inceput undeva pe la sfarsitul lunii ianuarie. Pentru cei ce nu stiu, „Fenomental” este cel mai cunoscut si bine vandut album al formatiei Vita de Vie, acesta fiind vandut in aproape 1.000.000 de exemplare.
Vita de Vie este una dintre acele formatii care nu prea are nevoie de nicio prezentare. Este o trupa ce are mereu sala plina la concerte, si una dintre putinele trupe din Romania care putem spune ca a scos hit dupa hit (referitor la scena underground). Piese precum „Praf de stele”, „Sunetul mai tare” sau „Basul si cu toba mare” sunt cele mai bune exemple. Multi cunosc aceste melodii, mai ales cei ce nu asculta Vita de Vie.
Concertul va incepe undeva dupa orele 21:00. Pretul unui bilet va fi de 20 de lei, iar elevii si studentii, pe baza unui carnet de elev/student vor plati doar 15 lei.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Rlq2DgD2brU]

Lasă un răspuns