Concert Vita de Vie in Pub S4 – Bacau

Cunoscuta formatie de muzica rock Vita de Vie, va sustine sambata, 2 martie 2013, un concert din cadrul turneului „Spunk Tour 2013” in Bacau. Acest turneu promoveaza albumul de piese semi-acustice cu acelasi nume, care va fi lansat undeva prin aprilie 2013.
Ultima data cand Vita de Vie a fost in Bacau a fost in 2012, atunci cand v-am povestit tot concertul intr-o editie din „Pareri la rece„.
Formatia Vita de Vie a fost, este si va fi o sursa de bani pentru locurile unde s-a sustinut si se va sustine un concert Vita de Vie, deoarece au fani raspanditi prin toate colturile tari, iar unde se gasesc, sunt destul de numerosi. Am avut ocazia sa-i mai vad pe baieti inainte de inca 4 ori: de 3 ori intr-un concert „indoor”, iar odata in aer liber. De fiecare data publicul nu a lipsit.
Vita de Vie va ramane mereu cunoscuta pentru piese precum „Varza”, „Vinolamine”, „Sunetul mai tare”, sau ceva mai recent „Esti mai frumoasa(cand plangi)”.
Concertul va incepe undeva dupa orele 21:00. Pretul unui bilet pana in data evenimentului este de 20 de lei, iar in ziua concertului va fi de 25. Biletele se pot procura de la „Pub S4”. 
P.S: la acest concert se vor gasi de vanzare tricouri cu turneul „Spunk 2013″. Pretul unui tricou este de 35 de lei.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Rlq2DgD2brU]

One thought on “Concert Vita de Vie in Pub S4 – Bacau

Lasă un răspuns