Concert Vița de Vie în 31 Motor’s Pub, Suceava – Lansare album „Șase(+)”

Sâmbătă, 4 martie 2017, 31 Motor’s Pub din Suceava vă invită la concertul trupei Vița de Vie. Este ultimul concert din cadrul turneului oficial de lansare a albumului „Șase (+)„. Turneul a început în octombrie 2016.

Șase/Șase este spart în două albume, prima parte fiind lansată pe 29 octombrie la Arenele Romane în București, iar a doua, pe 20 mai 2017. Este „planul nostru cincinal” pe un an jumătate, început pe 20 februarie 2016 cu un concert aniversar și susținut, de-a lungul anului, cu un single pe fiecare 20 ale lunii” – Adrian Despot.

Această primă parte a albumului se numește Șase (+) și conține 6 piese. Cinci dintre acestea au fost dezvăluite pe parcursul anului 2016 în întregime fanilor abonați la newsletterul VdV: „Luna și noi„, „Pe plajă-n Vama la 5„, „Inimi surde„, „Somn ușor„, „Metaforă de toamnă” și „Hai încearcă” – feat. Cosmin Lupu – Days of Confusion & Planet H. Grafica albumului Șase/Șase este concepută de Agi (Adrian Iota) și este una de excepție. Cele șase simboluri de pe copertă, fiecare aparținând uneia dintre piese sunt așezate în forma unui zar. CD-ul conține și alte „surprize”, fiecare fiind îndemnat să le descopere singur.

Vița de Vie este una dintre primele trupe de rock alternativ din România. Înființată în București în 1996, a lansat de atunci 9 materiale discografice, ultimul fiind albumul „Șase (+)”, lansat la finalul anului 2016. Este nelipsită de pe marile scene de profil ale țării, participând în trecut la festivaluri precum Bucovina Rock Castle, B’estfest sau Electric Castle. A ajuns, este și va rămâne cunoscută publicului larg prin melodii precum „Îmi pasă„, „Basul și cu toba mare„, „Azi„, „Sunetul mai tare„, „Pierdut„, „Varză”, „Praf de stele„ sau ceva mai recent, „Pe plajă-n Vama la 5„.

Evenimentul va începe după ora 20:00, iar concertul propriu-zis după ora 22:00. Biletele se pot găsi de vânzare în incinta 31 Motor’s Pub. Limita este de 170 de persoane. Pentru rezervări sau alte informații, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns