Concert Vali Umbră & Gonza în Underground Pub, Iași – Lansare album „Pentru Fiecare”

Sâmbătă, 7 octombrie 2017, Underground Pub din Iași vă invită la un concert rap alături de Vali Umbră și Gonza. Acest eveniment este organizat cu scopul lansării noului album, „Pentru Fiecare„.

Vali Umbră este unul dintre cei mai recunoscuți MC din muzica underground românească. Este afiliat cu marea familie „Culese Din Cartier” din care fac parte trupe precum Subcarpați, Cred Că Sunt Extraterestru, Fantome sau Frații Grime. Este prezent în majoritate concertelor aflate sub egida „Culese Din Cartier”, pe piese precum „Scrisoare din trecut„, „Să plouă„, „Camarad” sau „Alerg„. Totodată,  artistul are un album solo lansat în 2014 intitulat „Observatorul Baba Novac„, ce cuprinde piese precum „ADN„, „Călător” sau „Pe îndelete„.

Conform descrierii oficiale a evenimentului: „Pentru Fiecare” este un LP pe care Vali Umbră și Gonza l-au produs independent în perioada 2016-2017. Deși pare, nu este primul album lansat de către cei doi MC. În formula aceasta prin ’98-’99 cei doi înregistrau piese hip-hop și participau la evenimente cu numele de OSP, sub care au și scos un „EP cu semnul întrebării”. Da, chiar așa se numea. Acum, în prezent, ei și-au reunit forțele creative și au produs un album „Pentru Fiecare”. LP-ul conține 11 track-uri care îmbină elemente clasice de hip-hop cu electro, funk, dubstep, trip-hop, dar aduce și un sunet nou, experimental. Înregistrat, mixat și masterizat prin metoda DIY, Vali Umbră și Gonza au dat continuitate unui moment adus din trecut în viitor. Cei doi au colaborat pe acest album cu Ana-Maria Irimia, Macanache și FLG.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind liberă. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns