Concert Vali Umbră & Bru în club Underground, Iași – Lansare album „Visători”

Joi, 10 octombrie 2019, clubul Underground din Iași vă invită la un concert semnat Vali Umbră. Acesta, în colaborare cu Bru, lansează albumul „Visători”. Conform descrierii oficiale a evenimentului, albumul este un concept de spectacol cu MC și live looping performance.

Vali Umbră este unul dintre cele mai recunoscute nume din underground-ul românesc autohton. În varsta de 34 de ani, acesta și-a făcut prezența în proiecte muzicale precum Frații Grime, Subcarpați, Fantome sau Argatu ca MC sau song writer, producător, co-producător, scriitor de versuri sau inginer de sunet. Are doar un album solo intitulat „Baba Novac”, lansat în anul 2015. Totodată, mai are și alte două albume realizate în colaborare cu Gonza și Bru. Acestea sunt „Pentru Fiecare”, lansat în anul 2017, respectiv „Visători”, lansat în cursul acestui an. Este recunoscut pentru piese precum „ADN„, „Mașina Timpului” sau ceva mai recent, „Visători„.

Bru este un artist din București în vârstă de 39 de ani, axat în principal pe muzică electronică. Totodată, a fost de-a lungul timpului asociat cu proiecte sau artiști precum Mădălina Pavăl, Damian Drăghici, Subcarpați, Fantome, Frații Grime, Blanoz, L’orchestre de Roche, Morandi, UDDI sau Love Hertz, atât ca producător muzical sau ca live performer, producător, scriitor de versuri sau de muzică, chitarist, basist, keyboardist, aranjor, inginer de sunet FOH, inginer de mix, sau inginer de master.

Conform descrierii oficiale, proiectul Bru & Vali Umbră s-a format în mod natural într-un moment în care pasiunea amândurora a coincis cu drive-ul de a cânta oamenilor, aproape de ei, în mod visceral, totul făcut live în looping, fiecare spectacol oferind o muzică unică, de fiecare dată.
Proiectul se ia în serios prin setup-ul pe care îl folosesc și calitatea de sunet oferită, cu gândul în permanență la presiunea sonoră la care e supus publicul prezent, modul în care sunt exploatate sistemele de lumini și proiecție. “Visători” este pre-produs din punct de vedere tehnic, pentru a susține free session-ul Bru & Vali Umbră. Muzica interpretată difuzează prin garage, soul, funk, rave, jungle, hip-hop sau electronic.

Evenimentul din clubul Underground va începe undeva după ora 21:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns