Concert unplugged The Mono Jacks în Berăria Valhalla, Bacău

Sâmbătă, 11 martie 2017, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la un concert unplugged alături de trupa The Mono Jacks. Aceasta se întoarce în Bacău după aproape 7 ani. Ultimul concert al trupei a avut loc pe 19 noiembrie 2010 în clubul The Stage. Acest concert face parte din turneul de tip unplugged al trupei început în luna februarie 2017. Ultimul concert din acest turneu va avea loc pe 7 aprilie 2017 în Timișoara. The Mono Jacks propune să reducă la minim „gălăgia” de pe scenă, propunând o interpretare acustică, esențializată și „raw”, într-o ambianță caldă propice pentru descoperirea poveștilor din spatele muzicii.

The Mono Jacks este trupa lui Doru Trăscău, fostul solist al trupei AB4. Trupa abordează genul muzical numit rock alternativ. A avut o perioadă de pauză, dar au revenit în luna mai 2015, odată cu lansarea videoclipului piesei „Tablou„. Are la activ două materiale discografice: „Now In Stereo” lansat în 2010 și „Fortunes” lansat în 2011. Este cunoscută pentru piese precum „Come back girl„, „Woman”, „Gândurile„ sau ceva mai recent, „Drumul„. Trupa în prezent lucrează la un nou album de studio, pe acest material regăsindu-se, cel mai probabil, ultimele compoziții precum „Un sfert de secundă„.

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 22:00. Pentru rezervări sau alte informații, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert unplugged The Mono Jacks în Berăria Valhalla, Bacău

Lasă un răspuns