Concert Tribut Nirvana la Casa De Cultură A Studenților, Iași

Joi, 10 Mai 2018, Asociația Moldavia, în colaborare cu Casa de Cultură A Studenților din Iași, vă invită la concertul tribut „Nirvana – Unplugged In New York 2018„. Trupa de tribut propriu-zisă ce va cânta în acea seară va fi Beauty And The Rat, prezentă în trecut la astfel de evenimente. Concertele Tribut Nirvana au loc anual în Iași, de regulă la sfârșitul lunii Aprilie sau începutul lunii Mai.

 Începând cu ora 19:00, sunteți așteptați pentru a vă bucura de punerea în scenă a MTV Unplugged în New York din anul 1993. În intervalul 19:00-19:45 veți avea ocazia să asistați la proiectarea concertului de la Reading din 1992, veți putea vizualiza o expoziție de fotografie. Începând cu ora 20:00, cei de la Beauty and The Rat vor pune în scenă MTV Unplugged. „MTV Unplugged în New York” este un album live al trupei americane Nirvana. A fost primul album Nirvana lansat după moartea lui Kurt Cobain. Lista cântecelor a inclus o piesă de pe albumul de debut, „Bleach„, patru piese de pe albumul „Nevermind„, trei piese de pe albumul „In Utero” și șase cover-uri. Grupul a renunțat la interpretarea melodiilor mai cunoscute; singurul hit contemporan al trupei a fost single-ul „Come as you are„.

Nirvana este fără doar și poate una dintre cele mai influente nume din istoria rock-ului mondial. Înființată în anul 1987, a devenit rapid cunoscută prin lansarea albumului „Bleach” în anul 1989, piese precum „About A Girl” sau „Negative Creep” devenind sinonime cu numele trupei. Este considerată cea mai influentă trupă de rock alternativ din toate timpurile și cel mai prolific nume al subgenului rock numit grunge. Acest gen a apărut în partea nord-vestică a statului american Washington, în mod particular în zona orașului Seattle. Aberdeen este orașul natal al trupei Nirvana, apropiat de altfel de Seattle și de scena grunge din perioada respectivă. Pe lângă albumul „Bleach”, Nirvana a mai lansat albumele „Nevermind” în 1991, respectiv „In Utero” în anul 1993.

Nirvana va rămâne mereu cunoscută pentru piese precum „Smells Like Teen Spirit„, „Heart Shaped Box„, „Come As You Are„, „All Apologies” sau „About A Girl„.

Intrarea la acest eveniment este liberă. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

One thought on “Concert Tribut Nirvana la Casa De Cultură A Studenților, Iași

Lasă un răspuns