Concert tribut Nirvana în clubul Rocknrolla din Iași

Sâmbătă, 30 aprilie 2022, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la „Nirvana – An electric tribute”. Va fi un concert electric în care se va aduce un mic tribut legendarei trupe Nirvana. Trupa propriu-zisă de tribut va fi Beauty And The Rat, recunoscută în trecut pentru astfel de evenimente. De altfel, ultimul concert de acest tip a avut loc pe 14 aprilie 2019, la Casa De Cultură A Studenților din Iași. Va fi totodată și primul eveniment al trupei Beauty And The Rat în care va fi în formulă de 3 oameni.

Nirvana este fără doar și poate una dintre cele mai influente nume din istoria rock-ului mondial. Înființată în anul 1987, a devenit rapid cunoscută prin lansarea albumului „Bleach” în anul 1989, piese precum „About A Girl” sau „Negative Creep” devenind sinonime cu numele trupei. Este considerată cea mai influentă trupă de rock alternativ din toate timpurile și cel mai prolific nume al subgenului rock numit grunge. Acest gen a apărut în partea nord-vestică a statului american Washington, în mod particular în zona orașului Seattle. Aberdeen este orașul natal al trupei Nirvana, apropiat de altfel de Seattle și de scena grunge din perioada respectivă. Pe lângă albumul „Bleach”, Nirvana a mai lansat albumele „Nevermind” în 1991, respectiv „In Utero” în anul 1993.

Nirvana va rămâne mereu cunoscută pentru piese precum „Smells Like Teen Spirit„, „Heart Shaped Box„, „Come As You Are„, „All Apologies” sau „About A Girl„.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe după ora 21:00. Intrarea va fi de 20 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns