Concert Travka în Berăria Valhalla, Bacău

Sâmbătă, 25 martie 2017, Berăria Valhalla din Bacău vă invită la concertul trupei Travka. Aceasta se întoarce în Bacău după 2 ani, ultimul lor concert având loc în august 2015 în cadrul festivalului Theaterstock.

Travka este una dintre cele mai apreciate trupe de rock alternativ din România ultimilor ani. Înființată în 2002 în orașul Focșani, trupa devine un an mai târziu cunoscută, având diferite apariții tv și concerte pe diverse scene ale underground-ului românesc. În cei 14 ani de activitate, a lansat 3 albume de studio: „Corabia Nebunilor” în 2005, „Vreau să simt Praga” în 2007 și „Okean” în 2012. A participat la cele mai importante festivaluri din țară, precum Peninsula, Stufstock, Rock’N’Iași sau Bucovina Rock Castle. Va rămâne mereu cunoscută pentru piese precum „Corabia Nebunilor„, „Vreau să simt Praga„, „Fetele-n Lună„, „Cum te simți” sau ceva mai recent, „În Aer„.

Concertul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 22:00. Pentru rezervări și mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns