Concert Timpuri Noi în Underground Pub, Iași

Sâmbătă, 15 Decembrie 2018, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei Timpuri Noi. Aceasta se întoarce în Iași după 3 luni, ultimul lor concert având loc 6 Septembrie 2018 la Amfiteatrul Palas.

Timpuri Noi este una dintre cele mai emblematice trupe din istoria rock-ului românesc. A fost înființată în anul 1983 în București și a fost activă până-n anul 2001. A revenit în 2005, având până la ora actuală 8 materiale discografice. Ultimul a fost lansat în anul 2012 și se numeste „Deschide-ți Mintea!„. Este recunoscută pentru un mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid. De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Totodată, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hit-urilor precum „Stere”, „Tanta”, „Adeline”, „Luca”, „Helga”, „Bordelul Mov”, „Catran”, „NATO” sau, ceva mai recent, „Tata”.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 21:00. Intrarea va fi de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns