Concert Timpuri Noi în Underground Club din Iași – Lansare album „Moldova Mon Amour”

Sambata, 8 februarie 2020, Underground Club din Iasi va invita la concertul trupei Timpuri Noi. Formatia se intoarce in Iasi dupa 9 luni, ultimul concert avand loc pe 24 mai 2019. La fel ca si data trecuta, locatia evenimentului a ramas aceiasi. Acest concert are ca scop lansarea ultimului album semnat Timpuri Noi. Este numit sugestiv „Moldova Mon Amour” si, conform descrierii oficiale, ” este puternic rock, poartă stilul inconfundabil al lui Dan Iliescu, care dincolo de rolurile de compoziție își asumă și pe cel de producător. O parte dintre cântecele acestui nou album au văzut scenele de festival și cluburi din ultimul an și au ajuns să fie iubite de public în aceeași măsură precum sunt hit-urile clasice ale trupei.

Timpuri Noi este una dintre cele mai emblematice trupe din istoria rock-ului românesc. A fost înființată în anul 1983 în București și a fost activă până-n anul 2001. A revenit în 2005, având până la ora actuală 9 materiale discografice. Ultimul a fost lansat în anul 2020 și se numeste „Moldova Mon Amour”. Este recunoscută pentru un mesaj puternic, elaborat, inteligent și acid. De la înființarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor și chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu și-a asumat și rolul de solist, continuând misiunea muzicală asumată în urmă cu câteva decenii. Totodată, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hit-urilor precum „Stere”, „Tanta”, „Adeline”, „Luca”, „Helga”, „Bordelul Mov”, „Catran”, „NATO” sau, ceva mai recent, „Tata”.

Evenimentul din Underground Club va incepe undeva dupa ora 21:00. Biletele se gasesc in continuare pe reteaua IaBilet.ro la pretul de 60 de lei. Pentru mai multe detalii, intrati pe pagina oficiala a evenimentului.

https://www.youtube.com/watch?v=SJQvDSI9qgk

Lasă un răspuns