Concert The Wax Road & Outstorm în club Rocknrolla, Iași – Lansare album de debut

Duminică, 4 decembrie 2016, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupei The Wax Road. Aceasta se întoarce pentru a doua oară în Iași în anul 2016, prima data fiind în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Open Air” 2016. În deschidere evenimentului, va cânta trupa locală Outstorm.

The Wax Road este o trupă de hard rock/blues din orașul Ungheni, Republica Moldova. Trupa și-a făcut debutul muzical pe 1 decembrie 2013, la 3 zile după formarea trupei. Aceasta a participat la un concurs local din orașul Chișinău, unde a ocupat locul întâi. E de menționat faptul că în cadrul acestui concurs, în juriu s-a aflat Igor Dînga, producătorul trupei Zdob și Zdub. Trupa a avut diverse apariții în cadrul diverselor festivaluri și televiziuni din Republica Moldova. La sfârșitul anului 2016, trupa a lansat primul lor material discografic intitulat „Rambler In The Dark„. Acesta cuprinde piese precum „Let Me Feel„, „Come To Me„, „Love Car”, „Do Things Right” sau „Midnight Girl„.

Outstorm este o trupă ieșeană de rock alternativ. Ea pendulează extremele muzicii rock prin compoziții proprii ce îmbină riff-uri dinamice cu elemente de power balad, tonuri vintage cu tonuri moderne, voci ce trec de la urlet la șoaptă, de la agresivitate la melancolie. Înființată în anul 2013, trupa și-a făcut debutul în clubul Pub S4 din Bacău, atunci când au cântat în deschiderea trupei GOD în aprilie 2014. De atunci au adunat o multitudine de concerte în orașe precum Suceava, Iași sau București, în deschiderea unor trupe precum E.M.I.L., Implant pentru Refuz, Trooper sau Firma. Are prezențe la festivaluri precum „Rock Stage Festival” (Galați), „Zilele Prieteniei Bergenbier” (Iași), Route68 Summerfest (Gurasada- Locul 2 pe Brand New stage), „Zilele Nordului” (Dărăbani) sau Rock Line Festival (Anina). De asemenea Outstorm câștigă locul 3 în concursul Rock Frate (București), la startul căruia s-au înscris 27 de trupe. Are la activ un demo intitulat „Outstorm„. În anul 2016, trupa a lansat primul album oficial intitulat „Hardcore„, ce reprezenta o combinație eclectică de sunete și vibe-uri. Lansarea oficială a albumului a avut loc în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Indoor Edition” 2016. Acesta cuprinde piese precum „We Are Hardcore„, „Freedom„, „Stay Away”, „Străin„, sau „Crazy„.

Evenimentul va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări de program, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns