Concert The Strizzers & People of Maha în clubul Rocknrolla din Iași

Sâmbătă, 1 iunie 2024, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la concertul trupelor The Strizzers și People of Maha. Ambele formații vor cânta în premieră în orașul Iași. Acest concert face parte din turneul „Beyond Borders Tour”, care a avut loc în orașe precum București sau Galați.

The Strizzers este o trupă bucureșteană ce aduce pe scenă propriul subgen de rock alternativ. Muzica lor preia energie și inspirație din experiențele avute de-a lungul timpului în agitația cotidiană a orașului, motiv pentru care își descriu stilul ca fiind „rock urban”.
În noiembrie 2023 au lansat primul lor album, „Some Kind of Hero”, ce conține povestea experiențelor și emoțiilor lor trăite în București și nu numai, puse pe ritm de rock alternativ. Sunt convinși că oricine le ascultă muzica va regăsi cel puțin o parte a poveștii sale personale expusă în acest album. Până-n prezent, are piese lansate precum „Run From It All„, „You Can’t Say We Never Tried” sau „See the Lights„.

Originare din Sofia, Bulgaria, People of Maha este un trio dinamic de indie rock format în 2018, cu o componență exclusiv feminină. Avându-le pe Alex Gesheva la tobe, Bia Carvalho la voce și Mila Ninova la chitară, muzica lor îmbină atât influențe bulgare, cât și braziliene. Unite de dragostea lor pentru artiști precum Florence + The Machine și Red Hot Chili Peppers, oferă interpretări pline de energie și emoție. Cel mai recent EP al lor, „Lost Heaven”, oferă o fuziune de ritmuri funky, chitare melodice și voci intense, promițând o călătorie muzicală captivantă pentru ascultători. Disponibil pe toate platformele de streaming, este o dovadă a profunzimii lor artistice și emoționale. Până la ora actuală, are piese precum „Heaven„, „Darling„, „Raining Down” sau „Can’t Control Myself„.

Accesul în clubul Rocknrolla din Iași va începe undeva după ora 19:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns