Concert The Schnitzels & Air Lines în Underground Pub, Iași

Vineri, 15 martie 2024, Underground Pub vă invită la „Seara De Măcel Sonic”. Trupele The Schnitzels și Air Lines vor cânta pentru prima dată împreună în orașul Iași. Ambele formații se întorc în Iași după 4-5 luni distanță de la ultimele concerte. Air Lines a cântat în deschiderea concertului Omul Cu Șobolani pe 20 octombrie 2023, iar The Schnitzels și-a lansat albumul „Phantasmagore” pe 17 noiembrie 2023.

The Schnitzels se autocaracterizează ca fiind un duo de gastro-punk și rock’n’roll format din Narcis Axinte la chitară și voce, respectiv Mr. Jurjak la tobe. Trupa s-a format în vara anului 2021, susținând concerte în deschiderea unor trupe precum Coma în clubul Expirat din București, Oigăn și Nord-Vestul în clubul Form Space din Cluj-Napoca sau Luna Amară în club Quantic din București. În 2022, a cântat la festivalurile Femei Pe Mătăsari, Rocanotherworld, Southside Biker Fest, Danube Rock Galați și Summer Well, terminând anul cu un concert propriu în clubul Control din București. Tot în anul 2022, The Schnitzels a lansat single-urile “Frica” și “Minte Bolnavă”, care s-au bucurat de succes atât pe platformele de streaming cât și pe posturile de radio Rock Fm și Radio Guerrilla, unde au avut și două apariții live. În anul 2023, The Schnitzels a plecat în primul turneu care a început în Club Expirat și a continuat în club Flex din Arad, Manufactura din Timișoara, J’ai Bistrot din Târgu Mureș, Artcor Center din Chișinău, respectiv clubul Rocknrolla din Iași. The Schnitzels a apărut inclusiv în cadrul emisiunii ApropoTV cu Andi Moisescu. Vara anului 2023 aduce formația în cadrul unor festivaluri naționale precum Southside Biker Fest din Slatina sau Custom Biker Fest din Reșița. Până în prezent, are un album de studio intitulat „Phantasmagore”, apărut în anul 2023. Are piese precum „La Bulău„, „Minte Bolnavă” sau „Frica„.

Air Lines este un proiect electro-industrial din București. A fost inițiat de Augustin Nicolae, un cunoscut basist din zona underground românească. În trecut, acesta și-a făcut prezența în formații precum Partizan, The Amsterdams sau Orizontal. Celălalt membru este Ștefan Lăzărică. Ambii membrii au părți vocale, diferența fiind instrumentele. Augustin Nicolae este la bass, în timp ce Ștefan Lăzărică este la partea electronică sau, „sound manipulation”, așa cum arată una dintre descrierile oficiale ale proiectului. A apărut prin anul 2018, dar prima piesă, „Into the Fjord„, a apărut în 2019. Până-n prezent, are un album lansat. Acesta se numește „Temples” și a apărut pe vinil în serie limitată. Are piese lansate precum „Into The Fjord„, „Reboot„, „Trees are the Temples”, „Air Strike„ sau, ceva mai recent, „Kalashnikoil”.

Accesul în Underground Pub va începe după ora 20:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua IaBilet.ro la prețul de 43 de lei. Pentru elevi și studenți, prețul este de 32 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns