Concert The Mono Jacks în Oxford Pub, Iași – Lansare album „Ușor Distorsionat”

Vineri, 24 noiembrie 2017, Oxford Pub din Iași vă invită la concertul trupei The Mono Jacks. Acest concert are ca scop lansarea ultimului album semnat The Mono Jacks, intitulat „Ușor Distorsionat„. Turneul de promovare al albumului a început pe data de 3 noiembrie, atunci când a avut lansarea în clubul Fratelli din București. Momentan sunt avizate 9 locații, Oxford Pub din Iași fiind una dintre ele.

The Mono Jacks este trupa lui Doru Trăscău, fostul solist al trupei AB4. Trupa abordează genul muzical numit rock alternativ. A avut o perioadă de pauză, dar au revenit în luna mai 2015, odată cu lansarea videoclipului piesei „Tablou„. Are la activ 4 materiale discografice: albumul „Now In Stereo” lansat în 2010, EP-urile „Fortunes” lansat în 2011 respectiv „Gândurile„, lansat în 2012. „Ușor Distorsionat” este cel de-al doilea disc full-length The Mono Jacks și primul integral în limba română, fiind lansat oficial pe data de 3 noiembrie 2017. Piesele de pe album vorbesc despre o realitate, a noastră, a tuturor, pe care de cele mai multe ori însă o privim ușor distorsionat prin lentilele proprii. The Mono Jacks este totodată cunoscută pentru piese precum „Come back girl„, „Woman”, „Gândurile„ sau ceva mai recent, „Drumul„.

Evenimentul din Oxford Pub va începe undeva după ora 21:00. Staff-ul pub-ului promite 100 de shot-uri pentru primii veniți. Pentru rezervări sau mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns