Concert The Mono Jacks în Berăria Valhalla, Bacău

Sâmbătă, 4 mai 2019, Berăria Valhalla din Bacău vă invita la concertul trupei The Mono Jacks. Aceasta se întoarce în Bacău după 8 luni, ultimul lor concert având loc în cadrul festivalului „Street Delivery – Bacău”, desfășurat în perioada 24-26 august 2018.

The Mono Jacks este trupa lui Doru Trăscău, recunoscut inainte pentru activitatea sa din trupa AB4. Trupa abordează genul muzical numit rock alternativ și a fost înființată în anul 2008. A avut o perioadă de pauză începând cu finalul anului 2013, dar a revenit în luna mai 2015, odată cu lansarea videoclipului piesei „Tablou„. Are la activ 4 materiale discografice: albumul „Now In Stereo” lansat în 2010, EP-urile „Fortunes” lansat în 2011 respectiv „Gândurile„, lansat în 2012. „Ușor Distorsionat” este ultimul material discografic lansat de trupă și al doilea disc full-length și primul integral în limba română din partea acesteia, fiind lansat oficial pe data de 10 octombrie 2017. Piesele de pe album vorbesc despre o realitate, a noastră, a tuturor, pe care de cele mai multe ori însă o privim ușor distorsionat prin lentilele proprii. The Mono Jacks este totodată cunoscută pentru piese precum „Come back girl„, „Woman”, „Gândurile„, „Drumul„ sau, ceva mai recent, „Please don’t„.

Evenimentul din Berăria Valhalla va începe undeva după ora 22:00. Biletele sunt disponibile la prețul de 40 de lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns