Concert The Mono Jacks în Berăria Arcu din Iași

Vineri, 15 ianuarie 2021, Berăria Arcu din Iași vă invită la un concert live, alături de trupa The Mono Jacks. Aceasta se întoarce în Iași după 4 luni, ultimul concert având loc în cadrul evenimentului “Overground Days”. Atunci a cântat în aceiași zi cu trupa Rockabella.
Locația următorului concert este una relativ noua, aceasta fiind deschisa din 5 ianuarie 2021. Va fi primul eveniment major ce va avea loc în incinta Berăriei Arcu.

Berăria Arcu, sau “Arcu House Of Beer” se află situat în orașul Iași, pe Strada Arcu, foarte apropiată de Piața Unirii și de centrul orașului propriu-zis. Conform descrierii oficiale a evenimentului, “dată fiind situația sanitară, va fi un eveniment care va ține cont de ultima hotărâre privind COVID-19 la nivelul județului Iași. Vom avea grijă la distanțarea socială, se va sta la masă și nu se va dansa. Păstrăm dansul pentru o altă întâlnire, când condițiile vor fi mai prielnice.

The Mono Jacks este trupa lui Doru Trăscău, recunoscut înainte pentru activitatea sa din trupa AB4Trupa abordează genul muzical numit rock alternativ și a fost înființată în anul 2008. A avut o perioadă de pauză începând cu finalul anului 2013, dar a revenit în luna mai 2015, odată cu lansarea videoclipului piesei „Tablou„. Are la activ 5 materiale discografice: albumul „Now In Stereo” lansat în 2010, EP-urile „Fortunes” lansat în 2011 respectiv „Gândurile„, lansat în 2012. „Ușor Distorsionat” este al doilea album full-length și primul integral în limba română din partea formației, fiind lansat oficial pe data de 10 octombrie 2017. Piesele de pe album vorbesc despre o realitate, a noastră, a tuturor, pe care de cele mai multe ori însă o privim ușor distorsionat prin lentilele proprii. La începutul anului 2020, trupa a lansat albumul “Gloria”, și, la fel ca și “Ușor Distorsionat”, este un material discografic cântat integral în limba română.
The Mono Jacks este totodată cunoscută pentru piese precum „Come back girl„, „Woman”, „Gândurile„, „Drumul”, „Please don’t„, sau, ceva mai recent, “Nemuritori“.

Evenimentul din Berăria Arcu va începe după ora 18:00. Intrarea este gratuită și se face doar pe baza unei rezervări făcute în prealabil. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

https://www.youtube.com/watch?v=e77OIhRkQ1k

Leave a Reply