Concert The Brad Pits în Pub S4, Bacău

Vineri, 4 martie 2016, clubul Pub S4 din Bacău vă invită la un concert de rock alternativ, alături de trupa The Brad Pits. Aceștia se întorc în Bacău după aproape 3 ani. Ultimul lor concert a fost pe 2 noiembrie 2013, în clubul The Stage.

The Brad Pits este o trupă de rock alternativ înființată în Iași în februarie 2013. Solistul trupei este Bobo Burlăcianu, la tobe fiind Alex Neagu, membrii trupei Fără Zahăr. Bobo şi Alex s-au cunoscut în 2008, când Alex a intrat ca toboşar în trupa Fără Zahăr. Patru ani mai târziu, Bobo s-a hotărât să schimbe canalul muzical şi să dea o şansă unor piese compuse în adolescenţă. Piese vechi de 14 ani de dragoste, cântate predominant în engleză. Vladimir a fost sunetist la primul concert The Brad Pits. În vara lui 2013 a intrat în formaţie la chitară bas. Au la activ piese precum „Melodiuța„, „Ajută-mă” sau ceva mai recent, „You too„.

Concertul va începe undeva după ora 20:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

https://www.youtube.com/watch?v=xXZ1QZZR2tQ

Lasă un răspuns