Concert Tenebres & Recursive Delusion în The Gate Bar, Iași

Sâmbătă, 8 aprilie 2017, barul The Gate vă invită la concertul trupelor Tenebres din Iași și Recursive Delusion din București. Va fi pentru a doua oară când trupa bucureșteană va cânta în Iași, prima dată fiind anul trecut, în cadrul festivalului Rock’N’Iași „Open Air” 2016.

Iarna anului 2015 aduce nașterea unei noi trupe: Tenebres. Aceasta „poate fi clasificată drept black metal la prima vedere, însă melodica clapelor, adaugă un ton gotic, în timp ce violoncelul luminează dar și întunecă întreaga atmosferă„. Cel puțin așa susține Diana Mertic, membru al trupei Tenebres. Până la ora actuală, trupa are doar două piese oficiale intitulate „Pain Eternal„, respectiv „Twilight of Fate„.

Recursive Delusion este o trupă de experimental metal din orașul București. Trupa s-a înființat în anul 2015, stilul ei fiind extrem de asemănător cu cel al unor trupe precum Epica. Piesele au atât părți foarte brutale, atât instrumental cât și vocal, dar și părți lente, soft și cu voce clean. Au debutat live în aprilie 2016, în cadrul unui concert din clubul Quantic Pub 2 din București. Tot în aprilie au participat în cadrul concursului GBOB din Clubul Țăranului din București. În decembrie 2016, a participat în cadrul finalei naționale GBOB de la Brașov, obținând un contract de impresariat cu Graham Robinson de la Anglo-Saxon Booking Agency. Până la ora actuală, trupa are piese precum „Final Resistance„, „War Inside” sau „The Solipsist„.

Concertele vor începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns