Concert Țapinarii în Underground Club din Iași – Lansare album „Săgeata Spre Cer”

Sâmbătă, 14 decembrie 2019, Underground Club din Iași vă invită la concertul trupei Țapinarii. Aceasta se întoarce în Iași după 6 luni, ultimul concert avându-l în cadrul unui eveniment intitulat „Festivalul Girafelor” desfășurat la Palas Mall Iași în perioada 7-9 iunie 2019. Acest concert are ca scop lansarea unui nou album. Exact cum spune descrierea evenimentului va fi o „aniversare cu lansare„. Evenimentul are o semnificație dublă. Pe lângă lansarea albumului nou, trupa aniversează 18 ani de existență.

Țapinarii este una dintre cele mai recunoscute trupe folk din muzica autohtonă. Înființată în 2001 în București, trupa a devenit rapid cunoscută publicului larg odată cu lansarea piesei „Sunt fericit” recunoscuta până-n zilele noastre și fiind considerată cea mai populară creație semnată Țapinarii. A avut peste 1000 de reprezentații live în toți acești ani de activitate în majoritatea festivalurilor și orașelor de pe teritoriile României. Până la ora actuală, a lansat 10 albume, ultimul fiind „Săgeata Spre Cer”, lansat în anul 2019. Este recunoscută pentru piese precum „Taci„, „The MF Song„, „Ești frumoasă dar te strică fața” sau „Sfârșit și început de lume„.

Evenimentul din Underground Club va începe undeva după ora 21:00. Biletele se găsesc în continuare în rețeaua IaBilet.ro la prețul de 30 de lei. Studenții au parte de o reducere, biletele fiind reduse la prețul de 15 lei, valabile numai cu legitimația de student. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns