Concert Șuie Paparude în Underground Pub, Iași

Sâmbătă, 10 decembrie 2016, Underground Pub vă invită la concertul trupei Șuie Paparude. Este fără doar și poate unul dintre cele mai așteptate evenimente din acest sfârșit de an din orașul Iași.

Șuie Paparude este cea mai apreciată trupă de muzică electronică din România. Este totodată chiar prima trupă de acest gen din țara noastră, fiind înființată în anul 1992. În cei 24 de ani de carieră, a lansat 5 albume de studio, ultimul fiind „E Suflet În Aparat” lansat în anul 2010. Sunt omniprezenți la cele mai importante festivaluri din țară, în trecut participând la evenimente precum B’estfest, Electric Castle sau Untold Festival. Fan base-ul trupei este unul extrem de diversificat, la concertele ei fiind prezente atât persoane trecute de prima vârstă cât și adolescenți. Va rămâne mereu cunoscută pentru piese precum „A fost odată„, „Cu zâmbetul pe buze„, „Războinicul Luminii„, „Soundcheck„, „Pentru inimi” sau „Nu te mai saturi de noi„.

Evenimentul din Underground Pub va începe undeva după ora 21:00. Pentru mai multe detalii sau eventualele modificări de program, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns