Concert Subcarpați în Underground Pub, Iași – Lansare album „Satele Unite ale Balcanilor”

Sâmbătă, 12 noiembrie 2016, clubul Underground din Iași vă invită la unul dintre cele mai așteptate evenimente ale toamnei din acest oraș: concertul trupei Subcarpați. Aceasta își va lansa al cincelea album oficial intitulat „Satele Unite Ale Balcanilor„.

Subcarpați este una dintre cele mai de succes trupe românești din underground-ul românesc al ultimilor ani. Lansată oficial pe 1 decembrie 2010, trupa a devenit rapid cunoscută datorită combinației dintre elementele de muzică electronică cu versuri rap/hip-hop, contopite cu elemente din folclorul tradițional românesc. Acest gen e intitulat sugestiv „underground folclor”. În cei 6 ani de activitate, trupa a lansat 5 albume: „Etnologic” și „Subcarpați” în 2010, „Underground Folclor” în 2012, „Pielea de Găină” în 2014 și „Satele Unite ale Balcanilor” în 2016. Pe lângă toată activitatea lor, Subcarpați a reușit să mai promoveze și să lanseze alte trupe și artițti precum Argatu’, Frații Grime, Cred Că Sunt Extraterestru, Georgiana Mănăilă sau Fantome. Majoritatea pieselor Subcarpați sunt nelipsite din cluburile de profil, piese precum „Rege pe deal” auzindu-se în continuare în zilele noastre. Pe lângă piesa menționată, Subcarpați va rămâne mereu cunoscută pentru piese precum „Balada Românului„, „M-a făcut muma frumoasă„, „Frunzuliță, iarbă deasă” sau ceva mai recent, „Rabdă inima„.

Concertul din clubul Underground va începe undeva după ora 20:00. Biletele în avans la prețul de 35 de lei au fost epuizate. Organizatorii au anunțat că vor mai fi bilete la intrare, la prețul de 50 de lei. Pentru mai multe informații sau eventualele modificări, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns