Concert Stres în Pub S4, Bacău

Sâmbătă, 2 aprilie 2016, clubul Pub S4 din Bacău vă invită la un concert rap alături de Stres. Acesta își va lansa noul său material discografic intitulat „Tot răul spre bine„, avându-i invitați pe Dragoș Miron, G.U.S., la platane aflându-se DJ ABS.

Stres este un rapper originar din Iași ce face parte din marea familie numită Haarp Cord. Este omniprezent în concertele unor artiști precum Sișu Tudor sau Cedry2k, fiind backing vocal de cele mai multe ori, dar de fiecare dată cântând și piese proprii. Albumul „Tot Răul Spre Bine” va fi cel de-al patrulea material discografic al artistului, Stres având la activ un EP intitulat „Blană” și doua albume intitulate „Strigăt pentru libertate” lansat în 2013 și „Cădere liberă” lansat în 2011. Are la activ piese precum „Simte Haarp Cord„, „Blană” sau „Film de iubire„.

Dragoș Miron și DJ ABS se întorc în orașul Bacău alături de Stres. Dragoș Miron a cântat ultima dată în mai 2015, alături de Stripes, atunci când au lansat albumul „Două Lumi„, acesta fiind primul lor material discografic realizat împreună. DJ ABS a fost în august 2015, în cadrul concertului lui El Nino și Samurai din Pub S4.

G.U.S (Guerilla Underground System) se întorc în Bacau pentru a doua oară. Trupa este formată din Ssemne, Omu’ Plantă și CoS. Singura lor piesa oficială până la ora actuală este „Rime ca bomba!„, în rest au piese solo. Au colaborări frecvente cu Euforic, Cenzurah de la UnicStudio sau NodeOne.

Concertul va începe undeva după ora 21:00, intrarea fiind de 15 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns