Concert Stanker în clubul Rocknrolla din Iași

Joi, 16 decembrie 2021, va avea loc concertul trupei Stanker. Aceasta va susține ultimul eveniment din acest an. Locația aleasă este clubul Rocknrolla din Iași, loc în care a mai cântat în acest an. Ultima dată a cântât în cadrul festivalului Miss URF, mai exact pe 3 iulie 2021, alături de alte trupe locale precum Belzeduh sau Beauty And The Rat.

Stanker este o trupă de alternative metal cu influențe puternice de stoner care este familiară scenei de muzică rock și metal din orașul Iași. Membrii trupei se declară ca fiind „cei care au riff-uri agresive dar care poartă cu ele o sensibilitate aparte”. A mai cântat în orașe precum Iași, București sau Cluj-Napoca, împărțind scena cu trupe precum GOD, Mental Disorder, Altar, B.P.C. sau Masterpiece. A lansat un album până la ora actuală intitulat „Trai Greu Metal”. Acesta a fost lansat oficial pe 20 iunie 2020 în clubul Rocknrolla din Iași si contine piese precum „Cătușele„, „Mă înconjori” sau „Legat De Cer„. „Supernova” este cea mai noua producție. Nu se află momentan pe niciun material discografic al trupei.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 19:00. Accesul va fi permis doar cu certificatul COVID, iar capacitatea limitată la 30%. Organizatorii recomandă să fie făcute rezervări din timp. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

2 thoughts on “Concert Stanker în clubul Rocknrolla din Iași

Lasă un răspuns