Concert Stanker în clubul Rocknrolla din Iași – Lansare single „Clarvăzători”

Joi, 17 martie 2022, va avea loc un concert semnat Stanker. Trupa va susține primul eveniment din acest an în clubul Rocknrolla din Iași, aceiași locație care a găzduit și ultimul concert al trupei de pe data de 16 decembrie 2021. Chiar dacă va avea loc de ziua Sfântului Patriciu („St. Patrick’s Day”), nu va fi deloc unul tematic cu această sărbătoare. Membrii trupei vor să lanseze în mod oficial single-ul „Clarvăzători„, prezent de ceva timp în playlist-ul lor de concerte.

Stanker este o trupă de alternative metal cu influențe puternice de stoner care este familiară scenei de muzică rock și metal din orașul Iași. Membrii trupei se declară ca fiind „cei care au riff-uri agresive dar care poartă cu ele o sensibilitate aparte”. A mai cântat în orașe precum Iași, București sau Cluj-Napoca, împărțind scena cu trupe precum GOD, Mental Disorder, Altar, B.P.C. sau Masterpiece. A lansat un album până la ora actuală intitulat „Trai Greu Metal”. Acesta a fost lansat oficial pe 20 iunie 2020 în clubul Rocknrolla din Iași si contine piese precum „Cătușele„, „Mă înconjori” sau „Legat De Cer„. În ultimii ani, trupa a mai lansat piesele „Supernova„, respectiv „Clarvăzători„, producții care nu se află momentan pe niciun alt material discografic semnat Stanker.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe după ora 20:00. Intrarea va fi de 20 de lei, dar, este recomandat să se facă rezervare din timp. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns