Concert Stanker & Belzeduh în club Rocknrolla, Iași

Sâmbătă, 2 noiembrie 2019, clubul Rocknrolla din Iași vă invită la o seară metal. Trupele invitate sunt Stanker și Belzeduh, ușor necunoscute underground-ului ieșean. Stanker va cânta în iasi după aproape 8 luni, ultimul concert avându-l în deschiderea trupei Relative, tot în club Rocknrolla. Belzeduh în schimb, nu prea a avut concerte până la ora actuală, dar, la fel ca și Stanker, revine într-un concert pe o scenă ieșeană după 8 luni, ultimul concert avându-l în deschiderea trupei Beauty and The Rat, tot în club Rocknrolla.

Stanker este o trupă de alternative metal cu influențe puternice de stoner care este familiară scenei de muzică rock și metal din orașul Iași , și sunt cei care au riff-uri agresive dar care poartă cu ele o sensibilitate aparte. A mai cântat în orașe precum Iași sau Cluj-Napoca, împărțind scena cu trupe precum Mental Disorder, Altar, B.P.C. sau Masterpiece. Are piese precum „Se Nasc Eroi„, „Luptăm Cu Voi” sau „Legat De Cer„.

Belzeduh este o trupă relativ nouă din orașul Iași. Primul concert l-a susținut pe 28 Martie 2019, în deschiderea trupei Beauty and The Rat. Din punct de vedere concertistic, nu prea a susținut prea multe evenimente live. Totuși, a avut privilegiul să cânte și în alt oraș, în cadrul întrunirii moto Geții RC 2019 din Râmnicu Sărat, județul Buzău. Atunci a cântat în aceiași seară cu alte trupe underground precum Frații Jderi sau Zaibăr. Ca stil muzical, Belzeduh poate fi categorizată în heavy rock’n’roll, cu influențe din diverse genuri muzicale, cel mai predominat fiind stoner metal. Până la ora actuală, are câteva piese lansate precum „Northern Isolation„, „Lockdown” sau „Flamin’ Wheels„.

Evenimentul din clubul Rocknrolla va începe undeva după ora 20:00. Intrarea va fi de 10 lei. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns