Concert sr71 în Underground Club din Iași

Vineri, 13 decembrie 2019, Underground Club din Iași vă invită la o seară rap alături de sr71. Pentru cine nu știe, sr71 este un proiect muzical format din artiști precum Phunk B, Dilimanjaro, Motanu’ și membrii trupelor Celula de Criză si Chakra 7 precum Fanescu, Faust, DJ Zicu, lnfinitu și Bocaseca.

Prima piesa oficiala sr71 a fost lansată pe 26 aprilie 2019. Până la ora actuală, nu are titlul piesa respectivă. Totuși, conform descrierii oficiale a acelui videoclip, “conceptul sr71 reprezintă recunoașterea strategică a terenului dintr-o poziție de altitudine superioară, la viteza inegalabilă. Ușurința cu care fuselajul glisează prin atmosfera, precum și schimbarea formei la temperatura și viteza ridicată, fac din sr71 nava ideală pentru întreținut temperatura în atmosferă“. Numele proiectului muzical vine de la SR-71 Blackbird, o aeronavă cu rază lungă de acțiune, de recunoaștere strategică. Până la ora actuală, artiștii au susținut două concerte, unul în București pe 22 noiembrie 2019 în clubul Subteran și altul în Cluj-Napoca pe 30 noiembrie 2019 în Urania Palace. Concertul din Iași va fi al treilea. Până la ora actuală, are 3 piese oficiale lansate, două fără titlu, ultima fiind “Pasăre măiastră“.

Evenimentul din Underground Club va începe undeva după ora 21:00. Biletele se găsesc în continuare pe rețeaua LiveTickets.ro la prețul de 25 de lei. La intrare, biletele vor fi 30 de lei. Pe pagina evenimentului au loc concursuri prin care puteți câștiga invitații la concert, albume sau tricouri. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply