Concert sold-out Implant Pentru Refuz & Beauty And The Rat în Underground Pub, Iași

Sâmbătă, 17 februarie 2024, Underground Pub din Iași vă invită la concertul trupei Implant Pentru Refuz. Aceasta se întoarce în Iași după aproape 1 an, ultimul eveniment având loc pe 3 martie 2023, în același club. Inițial, acest concert ar fi trebuit să aibă loc pe 8 decembrie 2023, dar, din cauza unei situații medicale neprevăzute, concertul a fost amânat. Este, probabil, primul concert sold-out al trupei din orașul Iași. În deschidere va cânta formația Beauty And The Rat.

Implant Pentru Refuz este una dintre cele mai cunoscute trupe din underground-ul românesc. A fost înființată în anul 1995 în orașul Timișoara. Ca stil muzical, a oscilat de-a lungul celor 29 de ani de carieră. A fost inițial de hardcore punk, gen muzical în care a și rămas în marea sa majoritate, trecând treptat în zona metalului progresiv, nu metal, având inclusiv elemente din muzica grunge, În cei 29 de ani de carieră, a lansat 9 materiale discografice, ultimul fiind „SubRadar”, lansat în anul 2019. Este o trupă prezentă pe marile scene ale țării, în trecut participând la festivaluri precum Bucovina Rock Castle, Rock’N’Iași sau Stufstock. Este recunoscută pentru piese precum „Sidef„, „IPR Gherila„, „Nori de gând„, „Apus” sau „Mental„.

Beauty and The Rat este o trupă ieșeana de rock alternativ cu multe influențe metal. Trupa a fost înființată în anul 2011, iar de atunci a avut multe concerte, în marea lor majoritate pe plan local. Totuși, trupa și-a făcut prezența în trecut în orașe precum Bacău, Roman, Botoșani, Galați, Piatra Neamț sau București. A participat în mai multe rânduri la Rock’N’Iași și a fost cap de afiș în ediția de iarna a festivalului de la începutul anului 2016. Are la activ un album intitulat „Unborn„, ce a fost lansat pe data de 26 februarie 2016 în cadrul festivalului Rock’N’IașiWinter Edition”. Și-a mai făcut prezența și la alte festivaluri din Iași precum Afterhills, în august 2019. În ultimii ani, a avut o schimbare de componență, rămânând doar 3 membrii, mai exact Alexandru Iosipescu la chitară și voce, Emanuel Filip la bass și Codrin Murariu la tobe.
Este cunoscută pentru piese precum „Endless Game”, „Cigarette burn„, „In treason I fall„, „Smiling Sun” sau „Lake of false desire„.

Accesul în Underground Pub va începe după ora 19:00. Pentru mai multe detalii, accesați pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns