Concert sold-out Flaming Skies & Unborn Unicorn la Teatru Fain din Bacău

Joi, 10 iunie 2021, Teatru Fain din Bacău, în colaborare cu Brothers Of Rock, vă invită la concertele trupelor locale Flaming Skies și Unborn Unicorn. Evenimentul este intitulat sugestiv “Post C-19 Madness” și reprezinta primul concert din acest an pentru ambele trupe.

Unborn Unicorn este o trupă de rock/metal alternativ din orașul Bacau. A fost înființată în anul 2020, fiind activă doar în cadrul evenimentelor realizate de Brothers Of Rock. Momentan nu au piese oficiale lansate. Totuși, în concertele trupei, se regăsesc piese preluate din repertoriul internațional precum “Take A Look Around” de la Limp Bizkit, “Bodies” de la Drowning Pool sau chiar piese de la trupe autohtone precum “Visule” de la OCS.

Flaming Skies este o trupă de metalcore băcăuană, înființată în vara anului 2019. Concertele trupei au avut loc, în principal, doar la nivel local, în cluburi precum The Stage din Bacău. Până-n prezent, trupa are inclusiv piese proprii, precum “Autopsy” sau “Locked Up“.

Evenimentul va începe după ora 18:00. Biletele erau disponibile la prețul de 30 de lei, dar, au fost vândute până-n 4 iunie 2021, fiind un eveniment sold-out. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Leave a Reply