Concert sold-out Dirty Shirt în Underground Pub din Iași

Vineri, 24 noiembrie 2023, Underground Pub va găzdui concertul trupei Dirty Shirt. Aceasta se întoarce în Iași după mai bine de 1 an, ultimul eveniment având loc în același loc, pe 8 octombrie 2022. La momentul respectiv, a cântat alături de formația poloneză Łydka Grubasa din Polonia. Cu câteva zile în urmă, acest eveniment a fost anunțat ca fiind sold-out.

Înființată în anul 1995 în orașul Seini, județul Maramureș, Dirty Shirt ajungea rapid una dintre cele mai cunoscute trupe din underground-ul românesc datorită genului ce cuprindea elemente din progressive, alternative, power metal și hardcore. Este asociată ca fiind cea mai cunoscută trupă de crossover din România. Din punct de vedere discografic, trupa lansează primul album, „Very Shirt” în anul 2000, iar la scurta vreme, își întrerupe activitatea. În 2004 a revenit, având influențe de folclor, funk și electro, o combinație ce avea să fie una de succes. A devenit un nume notoriu la finalul anului 2012, odată cu lansarea piesei „Freak Show„. Piesa a fost hit-ul albumului cu același nume, lansat în 2013. În anul 2014 au reprezentat România la Metal Battle-ul de la Wacken Open Air, obținând locul 2. A urmat albumul „Dirtylicious„, în anul 2015; este printre cele mai apreciate materiale semnate Dirty Shirt. Din punct de vedere al albumelor de studio, au mai urmat „Letchology”, lansat în 2019, respectiv „Get Your Dose Now!”, lansat în 2022. Va rămâne mereu recunoscută pentru piese precum „Bad apples„, „Săracă Inima Me”,  „Pitbull Terrier„, „Hoții” sau „Dirtylicious„.

Accesul in Underground Pub va începe undeva după ora 20:00. Copiii cu vârsta până în 7 ani au acces gratuit alături de un însoțitor posesor de bilet valabil. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns