Concert sold-out Cargo în Underground Pub din Iași

Pe data de 10 februarie 2023 va avea loc concertul trupei Cargo în Underground Pub din Iași. Aceasta se întoarce în Iași după aproape 5 ani, ultimul eveniment fiind unul public, în Piața Palatului Culturii din Iași, atunci când a cântat pe aceiași scenă cu Vița De Vie și Celelalte Cuvinte. Evenimentul a fost anunțat din timp, fiind unul foarte anticipat, ceea ce l-a făcut să fie sold-out.

Cargo este una dintre cele mai prolifice și recunoscute trupe rock din istoria României. A fost înființată de către Adrian Bărar, la Timișoara, în anul 1985. De-a lungul anilor, în cadrul formației au avut loc mai multe schimbări de componență, formula actuală fiind Adrian „Baciu” Igrișan la voce si chitară, Tavi Pilan la tobe, Alin Achim la bass, Ionuț Cârjă la clape și David Cristian la chitară. A susținut concerte atât în România, cât și în afara acesteia, având periodic concerte pentru comunitățile de români, în special. În cei 38 de ani de carieră, formația a lansat 8 albume de studio, plus alte apariții de tip single sau albume live. Conform biografiei oficiale, anul 2015 le aduce membrilor Cargo titlurile de cetățeni de onoare ai orașului Timișoara, la propunerea primarului Nicolae Robu. Tot în 2015, pentru promovarea muzicii rock în România în decursul întregii activități, membrii trupei primesc Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, oferit de președintele României, Klaus Iohannis. Pentru activitatea sa, pentru numeroasele concerte și pentru apropierea față de publicul său, Cargo primește din partea fanilor titulatura de „Cea mai iubită trupă rock” din România.

Cargo a fost, este și va rămâne mereu sinonima cu piese precum „Ziua Vrăjitoarelor„, „Nu mă lăsa să-mi fie dor„, „Ca o stea„, „Aproape De Voi” sau „Dacă ploaia s-ar opri„, cea din urmă fiind, fără doar și poate, cel mai cunoscut cântec al acesteia.

Accesul în Underground Pub va începe după ora 19:00. Pentru mai multe detalii, intrați pe pagina oficială a evenimentului.

Lasă un răspuns